Contact

Meer informatie nodig?

De antwoorden op veel gestelde vragen staan hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Of heb je suggesties of opmerkingen? Neem gerust contact op door ons een bericht te sturen via het contactformulier of e-mail.

Het huis is geschikt voor 1-6 personen. Daarnaast kan er nog een campingbedje bij geplaatst worden in de kamer met het stapelbed. Er zijn twee tweepersoonsbedden en een stapelbed.

We hebben er lang over nagedacht omdat we zelf dol op honden zijn. Maar de lichte kleurstelling in het huis en de ligging midden in de natuur heeft ons doen besluiten om het huis huisdiervrij te houden.

Jazeker! We hebben zelf drie kinderen, dus weten hoe fijn het is als de kinderen het leuk hebben. In het huis liggen heel veel boekjes, bakken met speelgoed onder het stapelbed, en spelletjes in de kasten.

Buiten staat er een klimtoestel met glijbaan en daaronder een kleine zandbak. Buitenspeelgoed als een bal, Kubbs, badmintonrackets zijn ook aanwezig. En….. achter het huis staat een skelter, die kan je gebruiken.

Daarnaast bieden we, kosteloos, een babybed (opgemaakt) , een Tripp Trapp stoel en een IKEA babystoel aan. Wel even aangeven bij de boeking.

Kinderservies (plastic bord, bestek en bekers) is aanwezig.

Ja, het huis staat op bungalowpark het Giethmenseveld. Een park waar particulieren een eigen vakantiehuis hebben, met allemaal veel grond en privacy om de woningen. Het park wordt gekenmerkt door het motto ‘Natuur, Rust en Privacy’. Er is een buitenzwembad (van mei – september) en een speeltuin. Bij de receptie kan je fietsen huren en informatie over de omgeving inwinnen.

Als je bij ons blijft, kan je bijna meteen (wel even je eigen spullen uitladen) relaxen.
– Koffie en thee staat voor je klaar (Nespresso apparaat).
– De bedden zijn lekker opgemaakt. De handdoeken liggen klaar op de bedden.
– Er is keukenlinnen aanwezig en basiskruiden om lekker te kunnen koken. En vaatwastabletten om de vaat daarna weer schoon te krijgen.
– Wil je het haardje aansteken? Tuurlijk, lekker doen. Het hout staat klaar achter het huis en aanmaakblokjes liggen bij de haard. Oh ja, lucifers liggen in de keukenlade 😉.
– Toiletpapier, handzeep en keukenrollen zijn ook aanwezig.
– En mocht je tussentijds nog een wasje willen doen? In de berging staat een wasmachine met wasmiddel die je kunt gebruiken.
– Er zijn spelletjes, speelgoed en boeken (voor groot en klein) aanwezig in het huis.
– WIFI, tv en Netflix? Aanwezig!
– Eindschoonmaak en toeristenbelasting zijn ook in de prijs inbegrepen.

Je kunt om 15:00 uur inchecken. Het inchecken gaat contactloos. Een paar dagen voor je aankomst ontvang je de code van een sleutelkastje. Uitchecken is om 11:00 uur. Eventuele afwijkingen hiervan kan je mailen naar ons. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Het huis ligt echt in een natuurgebied en is daardoor niet goed bereikbaar met het OV. We raden je aan om met de auto te komen. Mocht je toch met het OV willen komen, dan kan je op treinstation Ommen bus 568 pakken richting Dalfsen. Bij halte Dalmsholte, de Marshoeve uitstappen en dan nog 2,6 km lopen.

Bij het huis is een oprit voor 2 auto’s. Deze kan je gebruiken. Op last van de brandweer mag er niet worden geparkeerd op paden of wegen.

Dit kan niet bij het huis. Bij de receptie staat een plek met een oplaadpaal. Daarnaast zijn er in Ommen heel veel laadstations te vinden.

Neem contact op

Hier vind je ons